Kategóriák
Egészség

Sportpark – az aktív és egészséges pihenés új dimenziója

A pihenés nem mindenki számára jelenti a teljes elcsendesedést és relaxációt. Vannak, akik az aktív kikapcsolódást részesítik előnyben, és a testi feltöltődést a mozgásban találják meg. A Tisia Hotel & Spa**** Superior tökéletes választás azoknak, akik a wellness pihenést szeretnék kombinálni a sportos kikapcsolódással. A szálloda és a közeli Tiszaújvárosi Sportpark együttesen biztosítják, hogy a vendégek a lehető legjobban kihasználhassák az aktív pihenés lehetőségeit.

Aktív pihenés a Tiszaújvárosi Sportparkban

Tiszaújváros a sport szerelmeseinek paradicsoma, hiszen a város egyik legnagyobb vonzereje a modern sportpark, amely számtalan lehetőséget kínál mind az amatőr, mind a profi sportolók számára. A sport és az egészség ugyanis mindenki számára alapvető kellene legyen.

A szabadtéri sportolás kedvelői számára futópályák, teniszpályák és szabadtéri fitness gépek állnak rendelkezésre, míg a csapatsportokat kedvelők kosárlabdapályákon és focipályákon edzhetnek. A park tökéletes helyszínt biztosít az egész család számára, hiszen a gyerekek játszótereken és kalandparkokban szórakozhatnak, míg a felnőttek sportolnak.

A Tisia Hotel & Spa**** Superior közelsége lehetővé teszi, hogy a sportolás után egy gyors zuhany és átöltözés után a vendégek a hotel wellness részlegében regenerálódjanak. Az aktív mozgás és a relaxáció kombinációja ideális a teljes testi-lelki feltöltődéshez.

Wellness és sport – tökéletes harmónia

A wellness és a sport kiválóan kiegészítik egymást. A Tisia Hotel & Spa**** Superior vendégei számára nemcsak a pihenés, hanem az aktív kikapcsolódás is elérhető közelségben van. A sportpark lehetőségei mellett a hotel maga is kínál sportolási lehetőségeket, mint például a beltéri fitness terem, ahol modern eszközökkel lehet formában tartani magunkat. Az aktív nap után a hotel wellness részlege, a gyógymedencék és a szaunák tökéletes regenerációt nyújtanak a fáradt izmoknak.

A sportolás közbeni sérülések megelőzése érdekében is kiemelt szerepe van a wellness szolgáltatásoknak. A gyógymedencékben és a melegvizes medencékben eltöltött idő csökkenti az izomfájdalmakat, javítja a vérkeringést, és segít az izmok gyorsabb regenerálódásában, így a vendégek másnap újult erővel kezdhetik a napot.

Autóval kényelmesen a sport és wellness világába

Az aktív pihenést és a sportolást sokan egy-egy hétvégi kirándulással kombinálják. A Tisia Hotel & Spa**** Superior könnyen megközelíthető autóval, és a szálloda kényelmes parkolási lehetőséget biztosít, így a sporteszközöket is egyszerűen magunkkal hozhatjuk. Akár egy kerékpáros túrát tervezel, akár teniszfelszereléssel érkezel, a hotel minden igényt kielégít a sportos vendégek számára. Az autósok számára a parkolás nem jelent gondot, hiszen a szálloda saját parkolóval rendelkezik, amely biztonságos és könnyen hozzáférhető.

A sportos hétvégék alatt az autóval való közlekedés is előnyt jelent, hiszen Tiszaújváros környékén számos további kirándulási és sportolási lehetőség található. A Tisia Hotel a sport és wellness élmény tökéletes kombinációját nyújtja, amely mindenki számára felejthetetlen élményt biztosít.